Hannah behandelingen

Behandeltools

Een behandeltool is een methode als aanvulling bij een behandeling om deze  nog meer kracht bij te zetten. Deze kunnen niet los geboekt worden.

Juliette Armand behandelingen

Het Griekse merk Juliette Armand is opgericht in 1992,en bied verschillende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering. Juliette Armand is exclusief verkrijgbaar via de gespecialiseerde hannah huidcoach. De vier geselecteerde ELEMENTS behandeltherapieën zijn er op gericht om specifieke huidproblemen doelgericht aan te pakken. De effectiviteit van deze therapieën is kenmerkend voor de unieke ELEMENTS lijn. Lees hieronder meer over de onderscheidende therapieën.De 4 verschillende Elements behandelingen zijn :

  • Acne Therpy: een efficiënte behandeling bij acne met onderhuidse talgpropjes (white heads).
  • Aging Regulator Therapy: het doel van deze therapie is om de jeugdigheid van de huid te behouden en/of te herstellen.
  • Sensi Therapy: behandeling die er op gericht is om huidirritaties te bestrijden en het beschermingsmechanisme van de huid te versterken.
  • Whitening Therapy: deze behandeling werkt effectief bij het bestrijden en verminderen van huidverkleuringen.
Voor een optimaal resultaat kunt u de behandeling ook in kuurverband boeken/reserveren. Het aantal behandelingen en de frequentie is afhankelijk van uw huidconditie.Tijdens het volgen van een kuur gebruikt u thuis ook de verzorgingsproducten behorende bij het Elements protocol.

Specialisaties

Huidverbetering

Huidanalyse

hannah-wit
beauty-angel-wit
juliette-armand
anbos
lookgoodfeelbetter-wit-3