Hannah behandelingen

Bindweefselmassage

De bindweefsel massage is een perfecte massage als het gaat om huidverbetering en huidverjonging.  Sinds 2004 pas ik de bindweefsel massage toe tijdens de behandelingen. De hannah bindweefsel massage stimuleert de doorbloeding, reduceert verklevingen en verstevigt het bindweefsel. Deze intensieve massage is een weldaad voor uw huid, het geeft de huid een liftend effect en vermindert rimpels aanzienlijk! Indicaties: Geeft een verbetering van de algehele huidconditie Stimuleert de doorbloeding van uw huid Reducering van onderhuidse verklevingen Verbetering van het opnamevermogen van de huid voor de werkstoffen Celdeling stimuleren Verstevigen en het aanmaken van nieuw bindweefsel Algehele verbetering van de huidstructuur en huidteint Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens Hoeveel behandelingen: afhankelijk van uw wensen, huidconditie en de behandelindicatie stel ik vast hoeveel behandelingen nodig zullen zijn en hoe vaak deze plaats vinden. Meestal zijn 6 tot 12 behandelingen nodig. In kuurverband geeft deze massage het beste effect. Tijdens de kuur wordt de huid soepeler en zie je een verbetering in de structuur van uw huid.

Behandeltools

Een behandeltool is een methode als aanvulling bij een behandeling om deze  nog meer kracht bij te zetten. Deze kunnen niet los geboekt worden.  

KENNISMAKING BEHANDELING

Nog niet eerder kennis gemaakt met mij, mijn praktijk en huidverbetering. Dan is de kennismaking behandeling een aanrader.

Korte behandelingen

Huidverjonging

Neem je huid mee naar the next level, door rimpelvorming en volumeverlies intensief aan te pakken door de Rimpel Reductie Therapie. Spectaculaire resultaten zijn te verwachten in het elasticiteit, volume en het opheffen van blokkades in de betrokken gebieden. De krachtige massages diep in het weefsel kunnen zelfs, wetenschappelijk bewezen,  littekens doen verminderen.

Juliette Armand behandelingen

Sinds 2015 kun je bij mij ook terecht voor innovatieve behandelmethodes van Juliette Armand. Waar het merk hannah zorgt voor huidverbetering en het optimaliseren van uw huidconditie, zorgt Juliette Armand voor net het stapje extra. Juliette Armand is een merk uit Griekenland en heeft wereldwijd samenwerkingen met verschillende merken en beautyinstituten. Omdat de behandelingen van Juliette Armand zeer intensief zijn, mogen alleen de specialisten in huidverbetering bij hannah, werken met deze unieke producten. Juliette Armand is de perfecte aanvulling op hannah voor specifieke huidproblemen, denk daarbij aan acne, pigmentatie, eczeem en rosacea. Na een intensieve cursus heb ik mijn Juliette Armand diploma behaald. Met 7 behandelprotocollen is het mogelijk verschillende huidtypes te behandelen. Daarom is het belangrijk eerst een intake gesprek te plannen, zodat er eerst naar uw huid kan worden gekeken en naar wat uw wensen zijn. Hierna wordt er een behandelplan opgesteld. De onderscheidende behandelprotocollen zijn met zorg samengesteld en hebben een synergetische werking met de producten voor thuisgebruik. Door de intensiteit hiervan zijn deze uitermate geschikt om in kuurverband te gebruiken.

Specialisaties

Huidverbetering