Wilt u huidverbetering is het noodzakelijk om te weten waar uw huid behoefte aan heeft. Voordat ik begin met de behandeling zal ik altijd eerst even uw huid gaan meten met de hannah Skin Analyzer. Hiermee meet ik het vochtgehalte, vetgehalte, PH waarde, Melanine en Erytheem van uw huid. De behandelingen en het productadvies wordt steeds op de nieuwe meting aangepast en hierdoor sluiten de behandelingen en de hannah  en of Juliette Armand  die u zelf thuis gebruikt steeds optimaal aan bij wat uw huid op dat moment nodig heeft.

Vochtgehalte: een vochtarme huid bindt geen lipiden( vetten) en kan daardoor niet de in vet oplosbare hoogwaardig werkstoffen opnemen. uw huid zal hierdoor niet gaan verbeteren.

Vetgehalte: wanneer uw huid het vetfilmpje mist kunnen er huidproblemen ontstaan en is uw huid niet beschermd tegen de kou, zon en uitdroging.
de zuurgraad van de huid beschermt uw huid tegen bacteriën en schimmels. Wanneer de zuurgraad te basisch of te zuur is kan dit vochttekort, eczeem of acne tot gevolg hebben of juist verergeren.

Melanine en Erytheem: met de melanine waarde kan ik zien of u huidtype 1 ( heel licht en weinig pigment ) of bijvoorbeeld huidtype 6 bent ( heel donker en veel pigment). Hierdoor kan ik  exact adviseren welke SPF het meest geschikt is voor uw huid.
De erytheemwaarde geeft de gevoeligheid van uw huid weer, het erytheemgehalte mag maximaal het melanine x 2 + 5 zijn

PH waarde: de zuurgraad van de huid beschermt uw huid tegen bacteriën en schimmels. Wanneer de zuurgraad te basisch of te zuur is kan dit vochttekort, eczeem of acne tot gevolg hebben of juist verergeren