In 1989 ben ik gestart met opleidingen in de schoonheids branche. Daarvoor ben ik een groot aantal jaren werkzaam geweest in de gezondheidszorg.
Sinds 2011 mag ik me met trots huidcoach/ specialist in huidverbetering noemen.

Ik bied in mijn praktijk aan huis in Tilburg diverse huidverbeterende en huidverjongende behandelingen aan. Iedere behandeling zal worden aangepast aan jouw wensen en de conditie van jouw huid.

We worden allemaal ouder, maar dan wel het liefst met een gezonde mooie huid en op een gezonde manier! Een gezonde huid is in balans en ziet en voelt er stralend en veerkrachtig uit. Ik leer je als huidcoach hoe wij samen dit kunnen bereiken. hannah visie: Alleen smeren is niet genoeg, huidverbetering en of huidverjonging kan nooit uit een pot crème komen. Wanneer je geen aandacht schenkt aan een gezond leven en dagelijkse verzorging zul je weinig tot geen resultaat boeken. De kracht van huidverbetering zit in de combinatie van de hannah producten en behandelingen met onder andere de hannah bindweefselmassage, het opvolgen van de adviezen die ik u geef en een gezonde leefstijl.

Twijfel je welke behandeling voor jou de juiste is?
Maak dan eens een afspraak voor een kennismaking behandeling, dan heb ik alle tijd voor je.  We starten dan met een intake gesprek waarin ik jouw wensen in kaart breng. Vervolgens krijgt je een behandeling op maat en sluiten we af met een huidcoach advies. Kortom samen bekijken en ervaren we welke behandeling voor jouw huid het beste is.

Jouw huid is mijn passie, de reacties van mijn jarenlange trouwe klanten leren mij dat ze mijn gedrevenheid en passie erg waarderen.  Vandaar ook dat ik regelmatig op pad ben voor een workshop of een training bij mijn leverancier om mijn kennis optimaal te houden