Mijn naam is Gerry Balsters Pijpers,  gediplomeerd  schoonheidsspecialist sinds 1989, met al ruim 27 jaar ervaring!

Ik ben een Hannah huidcoach / specialist in huidverbetering  Dit houdt in dat ik opgeleid ben om met het unieke hannah systeem voor huidverbetering te mogen werken.

Daar ben ik onder andere opgeleid in Bindweefselmassage en Rimpel Reductie Therapie. Dit zijn unieke massagetechnieken om huidveroudering en volumeverlies tegen te gaan. Lees meer hierover onder het kopje  behandelingen de Bindweefselmassage en Rimpel Reductie therapie.

Ook ben ik gespecialiseerd in het behandelen van acné daarom kan het zijn dat uw zorgverzekering eventueel de acné behandelingen vergoedt Check de voorwaarden bij uw zorgverzekeraar.

Maak  eens een afspraak voor een kennismakings behandelingmaak kennis met mij ,mijn praktijk en mijn manier van werken als huidcoach.

Uw huid is mijn passie, de reacties van mijn jarenlange trouwe klanten leren mij dat ze mijn gedrevenheid en passie erg waarderen.

Vandaar ook dat ik regelmatig op pad ben voor een workshop of een training bij mijn leverancier om mijn kennis optimaal te houden