In 1989 ben ik gestart met opleidingen in de schoonheids branche. Daarvoor ben ik een groot aantal jaren werkzaam geweest in de gezondheidszorg.
Sinds 2011 mag ik me met trots huidcoach/ specialist in huidverbetering noemen.

Ik bied in mijn praktijk aan huis in Tilburg diverse huidverbeterende en huidverjongende behandelingen aan. Iedere behandeling zal worden aangepast aan jouw wensen en de conditie van jouw huid.

Twijfel je welke behandeling voor jou de juiste is?
Maak dan eens een afspraak voor een kennismaking behandeling, dan heb ik alle tijd voor je.  We starten dan met een intake gesprek waarin ik jouw wensen in kaart breng. Vervolgens krijgt je een behandeling op maat en sluiten we af met een huidcoach advies. Kortom samen bekijken en ervaren we welke behandeling voor jouw huid het beste is.

Jouw huid is mijn passie, de reacties van mijn jarenlange trouwe klanten leren mij dat ze mijn gedrevenheid en passie erg waarderen.  Vandaar ook dat ik regelmatig op pad ben voor een workshop of een training bij mijn leverancier om mijn kennis optimaal te houden

METEN is WETEN!

Voordat ik start met de behandeling begin ik eerst met een huidmeting met de hannah Skin Analyzer. De Skin Analyzer is een apparaat waarmee ik snel en exact het vocht, vet, PH , erytheem en melanine gehalte van uw huid kan meten.

Zodra ik precies weet waar uw huid behoefte aan heeft, kan ik de behandeling en het daarbij behorende productadvies zorgvuldig op maat samenstellen. Uw actuele huidwaardes zijn dus van groot belang.

Een paar keer per jaar maak ik foto’s van uw huid met de Visioface om te kijken of we vooruitgang boeken.

hannah-wit
beauty-angel-wit
juliette-armand
anbos
lookgoodfeelbetter-wit-3