Omdat ik veel last had van gerstekorreltjes ben ik ongeveer 18 jaar geleden op zoek gegaan naar iemand die mij daar vanaf zou kunnen helpen en die bij mij in de buurt woonde.

Zo kwam ik bij Gerry Balsters Pijpers van Beau Visage praktijk voor huidverbetering en huidverjonging terecht.En al die jaren ben ik bij haar trouwe klant gebleven.Toentertijd nog als schoonheidsspecialiste, heeft zij mij in no time van de gerstekorrels afgeholpenen kreeg ik heerlijke behandelingen. Aanvankelijk nog met producten van L’aneche en Neoderma.

Maar toen ging Gerry zich toeleggen op het gebruik van de producten en behandelingen van hannah, soms aangevuld met producten van Juliette Armand, en werd zij huidcoach/ specialist in huidverbetering.  Zij heeft daarin al vele certificaten gehaald en dat is te merken!

De toewijding, perfectie en vooral ook de deskundigheid van Gerry hierin zijn geweldig. Voor alle huidproblemen heeft zij een oplossing of behandeling met meestal altijd het gewenste resultaat. Maar haar behandelingen zijn ook gewoon heel fijn om te ondergaan.
Zo vind ik persoonlijk de beauty angel, een hoge druk met infrarood lamp, die na de behandeling vaak wordt ingezet, een heerlijke ervaring.Wat ik ook heel fijn vind is het advies dat zij altijd geeft voor de producten die ik thuis het beste kan gebruiken en hoe ik die het beste kan toepassen, in aansluiting op haar behandeling in de salon.Deze producten van Hannah (of soms van Juliette Armand), zijn bij haar in de salon te verkrijgen.
De vele producten hebben allemaal een specifieke werking en effect, wat ook echt te merken is. Als ik na een behandeling bij Gerry uit de stoel kom en in de spiegel kijk zie zelfs ik, als leek, duidelijk een verbetering t.o.v. voor de behandeling.
Gerry legt ook heel goed en precies uit wat elk product en iedere behandeling doet en waar dat goed voor is.Kortom zij is een echte vakvrouw die mij altijd allerhartelijkst begroet, samen met haar lieve Dushi, wanneer ik bij haar binnen stap in haar salon. Een ruimte die zij prachtig heeft verbouwd tot een
knusse en sfeervolle en professionele salon.
Kortom: een aanrader voor iedereen die een fijne en deskundige behandeling wil, met een geweldig resultaat.