Sinds de geboorte van mijn tweede kind 23 jaar geleden heb ik last van seborroisch eczeem.
Emotionele spanningen kunnen seborroisch eczeem verergeren, zoals stress maar ook hormonale verandering zoals iedere maand menstruatie, evenals lage temperaturen in de herfst en winter en droge lucht in centraal verwarmde ruimten.
Al met al een vervelende aandoening, het ontsierd je gezicht en iedereen zegt dat je roos hebt.

Jaren lang van alles gesmeerd maar niets hielp.
Mocht uiteindelijk van mijn huisarts na 7 jaar naar een dermatoloog maar deze kon ook niets voor mij betekenen, die stuurde mij weg met een folder, uierzalf en het advies om regelmatig een zonnebank te nemen.

Allergoloog geweest, zou het wel even fixen maar helaas weer geen resultaat ….. moedeloos werd ik ervan.
Tot het vorig jaar heel extreem werd op vakantie naar Kos.
Heel mijn voorhoofd zal vol met eczeem, het leek wel een koek.
Ondertussen in de jaren daarvoor Gerry leren kennen en die een berichtje gestuurd. Ik kreeg allerlei adviezen van haar, en spraken af dat ik maar eens in haar stoel moest komen liggen waar ik na al die jaren zeer sceptisch over was. Ik geloofde niemand meer dat begrijp je natuurlijk wel.
Ik zei letterlijk als jij mij van mijn eczeem afhelpt dan ben jij voor mij GOD.
Zo gezegd zo gedaan.
Je wordt netjes ontvangen en dan begint Gerry met heel haar passie te vertellen, je huid te meten en daarop een behandeling te starten naar wat haar de metingen vertellen.
Vervolgens de producten aangeschaft van Hannah (zijn voor iedereen anders) die je iedere dag gebruikt en inderdaad Gerry had gelijk, gelukkig en is ze nu mijn redderende Engel.

Ben er zo blij mee, ik kan het echt iedereen aanraden met seborrisch eczeem of andere huidproblemen om naar Gerry Balsters Pijpers van Beau Visage praktijk voor huidverbetering en Huidverjonging te gaan.