Had ik dat maar eerder geweten!

Jarenlang tobde ik met een slechte huid. Ik bezocht regelmatig een schoonheidsspecialiste maar zij kon me niet van mijn late acne afhelpen.
Integendeel, het leek eerder erger dan beter te worden.
Die acne ontstond pas na de geboorte van mijn twee kinderen en had inmiddels ook voor de nodige littekens gezorgd. Wat er ook aan mijn huid gebeurde, niks hielp.
Tót ik begin 2012 de salon van Gerry bezocht.
Wat een verschil in behandelingen! Geen gepulk en geprik in mijn huid maar het probleem van binnenuit aanpakken! Dat werkte wel. In no time geen ontstekingen meer, de littekens zijn beduidend minder zichtbaar en mijn huid is veel frisser en egaler van kleur geworden!
Ik bezoek Gerry ongeveer elke 7 á 8 weken, gebruik de aanbevolen producten van Hannah en Juliette Armand en ik ben nu super tevreden!
Had ik dat maar eerder geweten, denk ik nog vaak.
Gerry, bedankt!

Deskundige benadering

Ongeveer tien jaar geleden was ik op zoek naar een goede professionele schoonheidsspecialiste. Een zoektocht op internet resulteerde in een bezoek aan Beau Visage. Ik was meteen onder de indruk van haar deskundige benadering en aanpak. Nu vele jaren later is mijn huid er goed van opgeknapt. Natuurlijk gaat het verouderingsproces verder maar waar ik tijdens het sporten mijn spieren aan het werk zet om fit te blijven werkt Gerry tijdens de schoonheidsbehandeling aan de fitheid van mijn gezicht en het voelt als een stevige workout voor alle spieren en huidlagen. De doorbloeding wordt gestimuleerd en dankzij haar onovertroffen grepen tijdens de bindweefselmassage voel en zie je zelfs na enkele dagen je huid nog steeds stralen. De huidproducten van Hannah zijn een krachtige aanvulling op de behandelingen. Gerry verdient de naam huidcoach want is een getrainde professional met volledige aandacht voor wat jouw huid nodig heeft en komt altijd met de goede oplossing. Ik hoop nog vele jaren van haar passievolle inzet te mogen genieten!

Een echte huidcoach

Al weer een hele tijd geleden ben ik op zoek gegaan naar een goede salon, want oh oh wat baalde ik van de wallen onder mijn ogen. Hoogste tijd om hier iets aan te doen. .Tussen de talloze websites sprong die van Beau Visage van Gerry er voor mij uit. Een professionele uitstraling, en een mooie salon. Gerry deed eerst een soort intake, met een grondige huidanalyse, en daarna kreeg ik een aantal behandelingen kort op elkaar, om mijn huid weer helemaal in topconditie te krijgen. In het begin was ik echt verbaasd dat alle cremes en serums ook echt allemaal door mijn huid konden worden opgenomen. Maar de producten van Hannah zijn dan ook echt top! Ik kom nu al weer heel wat jaartjes zo’n iedere twee maanden bij Gerry en ik knap echt op van haar behandelingen. Ze houdt ook rekening met de seizoenen, en geeft gerichte adviezen, een echte huidcoach dus!
De bindweefselmassages van Gerry zijn een echte aanrader, je huid wordt stevig aangepakt maar het resultaat is er dan ook naar, je gezicht krijgt echt een “lift”. De wallen zijn inmiddels verleden tijd, en ook andere huidproblemen zoals schraalheid of couperose worden opgelost of minder zichtbaar.
Ook houdt Gerry met regelmatige cursussen haar hoge  niveau vast, ze staat zeker niet stil.”

Mijn reddende engel !!

Sinds de geboorte van mijn tweede kind 23 jaar geleden heb ik last van seborroisch eczeem.
Emotionele spanningen kunnen seborroisch eczeem verergeren, zoals stress maar ook hormonale verandering zoals iedere maand menstruatie, evenals lage temperaturen in de herfst en winter en droge lucht in centraal verwarmde ruimten.
Al met al een vervelende aandoening, het ontsierd je gezicht en iedereen zegt dat je roos hebt.

Jaren lang van alles gesmeerd maar niets hielp.
Mocht uiteindelijk van mijn huisarts na 7 jaar naar een dermatoloog maar deze kon ook niets voor mij betekenen, die stuurde mij weg met een folder, uierzalf en het advies om regelmatig een zonnebank te nemen.

Allergoloog geweest, zou het wel even fixen maar helaas weer geen resultaat ….. moedeloos werd ik ervan.
Tot het vorig jaar heel extreem werd op vakantie naar Kos.
Heel mijn voorhoofd zal vol met eczeem, het leek wel een koek.
Ondertussen in de jaren daarvoor Gerry leren kennen en die een berichtje gestuurd. Ik kreeg allerlei adviezen van haar, en spraken af dat ik maar eens in haar stoel moest komen liggen waar ik na al die jaren zeer sceptisch over was. Ik geloofde niemand meer dat begrijp je natuurlijk wel.
Ik zei letterlijk als jij mij van mijn eczeem afhelpt dan ben jij voor mij GOD.
Zo gezegd zo gedaan.
Je wordt netjes ontvangen en dan begint Gerry met heel haar passie te vertellen, je huid te meten en daarop een behandeling te starten naar wat haar de metingen vertellen.
Vervolgens de producten aangeschaft van Hannah (zijn voor iedereen anders) die je iedere dag gebruikt en inderdaad Gerry had gelijk, gelukkig en is ze nu mijn redderende Engel.

Ben er zo blij mee, ik kan het echt iedereen aanraden met seborrisch eczeem of andere huidproblemen om naar Gerry Balsters Pijpers van Beau Visage praktijk voor huidverbetering en Huidverjonging te gaan.

Zeer tevreden klant.

Omdat ik veel last had van gerstekorreltjes ben ik ongeveer 18 jaar geleden op zoek gegaan naar iemand die mij daar vanaf zou kunnen helpen en die bij mij in de buurt woonde.

Zo kwam ik bij Gerry Balsters Pijpers van Beau Visage praktijk voor huidverbetering en huidverjonging terecht.En al die jaren ben ik bij haar trouwe klant gebleven.Toentertijd nog als schoonheidsspecialiste, heeft zij mij in no time van de gerstekorrels afgeholpenen kreeg ik heerlijke behandelingen. Aanvankelijk nog met producten van L’aneche en Neoderma.

Maar toen ging Gerry zich toeleggen op het gebruik van de producten en behandelingen van hannah, soms aangevuld met producten van Juliette Armand, en werd zij huidcoach/ specialist in huidverbetering.  Zij heeft daarin al vele certificaten gehaald en dat is te merken!

De toewijding, perfectie en vooral ook de deskundigheid van Gerry hierin zijn geweldig. Voor alle huidproblemen heeft zij een oplossing of behandeling met meestal altijd het gewenste resultaat. Maar haar behandelingen zijn ook gewoon heel fijn om te ondergaan.
Zo vind ik persoonlijk de beauty angel, een hoge druk met infrarood lamp, die na de behandeling vaak wordt ingezet, een heerlijke ervaring.Wat ik ook heel fijn vind is het advies dat zij altijd geeft voor de producten die ik thuis het beste kan gebruiken en hoe ik die het beste kan toepassen, in aansluiting op haar behandeling in de salon.Deze producten van Hannah (of soms van Juliette Armand), zijn bij haar in de salon te verkrijgen.
De vele producten hebben allemaal een specifieke werking en effect, wat ook echt te merken is. Als ik na een behandeling bij Gerry uit de stoel kom en in de spiegel kijk zie zelfs ik, als leek, duidelijk een verbetering t.o.v. voor de behandeling.
Gerry legt ook heel goed en precies uit wat elk product en iedere behandeling doet en waar dat goed voor is.Kortom zij is een echte vakvrouw die mij altijd allerhartelijkst begroet, samen met haar lieve Dushi, wanneer ik bij haar binnen stap in haar salon. Een ruimte die zij prachtig heeft verbouwd tot een
knusse en sfeervolle en professionele salon.
Kortom: een aanrader voor iedereen die een fijne en deskundige behandeling wil, met een geweldig resultaat.

Schitterende huidverbeteringen

Ik kom al heel wat jaartjes bij Beau Visage. Ik voel me op mijn gemak in haar prachtige salon aan de Vlettevaart.
Fijn dat zij door alle opleidingen zich huidcoach mag noemen.
Dat komt mijn ouder wordende huid zeker ten goede.
Ze begint altijd eerst met meten van de huid en daar past zij haar behandelingen op aan.
Het meest geniet ik altijd van de massage en daarna van de lichttherapie waardoor ik heerlijk ontspannen ben.
Mijn huid krijgt er altijd een oppepper mee.
De producten Hannah en Juliette Armand waar Gerry mee werkt bevallen mij goed. Ik ben ze thuis ook gaan gebruiken. Vooral bij een kuur krijg je goede nabehandeling.