Ik werk in mijn praktijk zowel met hannah als Juliette Armand, beide merken die op het gebied van huidverbetering hun sporen al ruimschoots verdiend hebben. Deze hebben ieder hun eigen visie zowel wat betreft behandelingen als producten, maar wel met hetzelfde doel huidverbetering als resultaat.

Elk product van hannah heeft een uitgebalanceerde samenstelling, van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. De hannah producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het beoogde resultaat vlug zichtbaar wordt. Niet vanuit een laboratorium, maar vanuit de dagelijkse praktijk!

In het hannah systeem wordt er gewerkt volgens de stappen reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen welke worden ondersteund door de producten van de vier productlijnen Red line, Clear, Sun Perfection en Body.

Naar hannah


Juliette Armand: intensieve huidverbetering

Juliette Armand (1992) komt uit Griekenland en is sinds 2014 een samenwerkingsverband aangegaan met hannah.. Ik zelf werk sinds 2015 met dit merk. Waar hannah zorgt voor huidverbetering en het  optimaliseren van je huidconditie gaat Juliette Armand net een stapje verder. De geavanceerde behandelingen benutten de kracht van je eigen huidcellen en vormen een perfecte aanvulling op de hannah behandelingen. Omdat de behandelingen van Juliette Armand zeer intensief zijn mogen alleen de hannah specialisten in huidverbetering met deze unieke behandelingen en producten werken.

Juliette Armand biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering met de productlijnen Elements en Skin Boosters zoals bij huidveroudering, rosacea, eczeem en acne. De onderscheidende behandelprotocollen zijn met zorg samengesteld, waarbij de producten voor thuisgebruik een synergetische werking hebben met de behandelingen.

Naar Juliette Armand