Ik werk in mijn praktijk zowel met hannah als Juliette Armand, beide merken die op het gebied van huidverbetering hun sporen al ruimschoots verdiend hebben. Deze hebben ieder hun eigen visie zowel wat betreft behandelingen als producten, maar wel met hetzelfde doel huidverbetering als resultaat.


Hannah: Meten is weten

We worden allemaal ouder, maar dan wel het liefst met een gezonde mooie huid en op een gezonde manier!  Een gezonde huid is in balans en ziet en voelt er stralend en veerkrachtig uit. Ik leer je als huidcoach hoe wij samen dit kunnen bereiken. hannah visie: Alleen smeren is niet genoeg, huidverbetering en of huidverjonging kan nooit uit een pot crème komen. Wanneer je geen aandacht schenkt aan een gezond leven en dagelijkse verzorging zul je weinig tot geen resultaat boeken. De kracht van huidverbetering zit in de combinatie van de hannah producten en behandelingen met onder andere de hannah bindweefselmassage, het opvolgen van de adviezen die ik u geef en een gezonde leefstijl.

Naar hannah


Juliette Armand: intensieve huidverbetering

Juliette Armand (1992) komt uit Griekenland en is sinds 2014 een samenwerkingsverband aangegaan met hannah.. Ik zelf werk sinds 2015 met dit merk. Waar hannah zorgt voor huidverbetering en het  optimaliseren van je huidconditie gaat Juliette Armand net een stapje verder. De geavanceerde behandelingen benutten de kracht van je eigen huidcellen en vormen een perfecte aanvulling op de hannah behandelingen. Omdat de behandelingen van Juliette Armand zeer intensief zijn mogen alleen de hannah specialisten in huidverbetering met deze unieke behandelingen en producten werken.

Juliette Armand biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering met de productlijnen Elements en Skin Boosters zoals bij huidveroudering, rosacea, eczeem en acne. De onderscheidende behandelprotocollen zijn met zorg samengesteld, waarbij de producten voor thuisgebruik een synergetische werking hebben met de behandelingen.

Naar Juliette Armand

hannah-wit
beauty-angel-wit
juliette-armand
anbos
lookgoodfeelbetter-wit-3