Beau Visage is in 2020 25 jaar jong !!

Dit jubileum willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan: het hele jaar door zijn er spectaculaire acties die je zeker niet mag missen.

Hou daarom deze website, mijn Facebook- en Instagram account goed in de gaten!

 

 

 

 

Meten is Weten

Wilt u huidverbetering is het noodzakelijk om te weten waar uw huid behoefte aan heeft. Voordat ik begin met de behandeling zal ik altijd eerst even uw huid gaan meten met de hannah Skin Analyzer. Hiermee meet ik het vochtgehalte, vetgehalte, PH waarde, Melanine en Erytheem van uw huid. De behandelingen en het productadvies wordt steeds op de nieuwe meting aangepast en hierdoor sluiten de behandelingen en de hannah producten die u zelf thuis gebruikt steeds optimaal aan bij wat uw huid op dat moment nodig heeft.

Vochtgehalte: een vochtarme huid bindt geen lipiden( vetten) en kan daardoor niet de in vet oplosbare hoogwaardig werkstoffen opnemen. uw huid zal hierdoor niet gaan verbeteren.

Vetgehalte: wanneer uw huid het vetfilmpje mist kunnen er huidproblemen ontstaan en is uw huid niet beschermd tegen de kou, zon en uitdroging.

PH waarde: de zuurgraad van de huid beschermt uw huid tegen bacteriën en schimmels. Wanneer de zuurgraad te basisch of te zuur is kan dit vochttekort, eczeem of acne tot gevolg hebben of juist verergeren.

Melanine en Erytheem: met de melanine waarde kan ik zien of u huidtype 1 ( heel licht en weinig pigment ) of bijvoorbeeld huidtype 6 bent ( heel donker en veel pigment). Hierdoor kan ik  exact adviseren welke SPF het meest geschikt is voor uw huid.
De erytheemwaarde geeft de gevoeligheid van uw huid weer, het erytheemgehalte mag maximaal het melanine x 2 + 5 zijn.

Wanneer u voor de eerste keer bij mij komt ga ik foto’s van uw huid maken die als beginwaarde dienen om vervolgens dit  een paar keer per jaar te herhalen Hierdoor kan ik beoordelen  in hoeverre uw huid verbeterd is ten opzichte van de vorige foto’s.
Deze camera met iets meer dan 12 megapixels is in staat om het gelaat tot in detail te fotograferen. Het maakt indrukwekkende, volledige gezichtsfoto’s in een hoge resolutie met een evenwichtige lichtinval (witte led verlichting)en gelijke houding om zodoende de verbeteringen tot op detail goed te kunnen vergelijken.

Wat kan de VisioFace 1000D?

  • 4 foto’s naast elkaar om op detail te analyseren en te vergelijken.
  • Berekent het aantal fijne en grove poriën.
  • Berekent het aantal rimpels (in een gebied, oppervlakkig en in volume in pixels).
  • Berekent kleurverschillen (pigment) in de huid in pixels.
  • Maakt UV-schade  zichtbaar.(zonschade en voortijdige huidveroudering)
  • Kleine huiddetails kunnen in 3D worden weergegeven