Zeg ‘ns AAA

 

 

Met een nieuw serum wordt hannah verrijkt, want het Asolution Serum is speciaal ontwikkeld om fijne lijntjes en rimpels te bestrijden, de elasticiteit en de stevigheid van de huid te verbeteren. Niet alleenhuidveroudering, maar ook onzuiverheden en acne worden aangepakt door het overtollig talg te reguleren en de talgproductie te verminderen. Het “Hollywood wondermiddel” bevat vitamine A. Hierdoor wordt de huid egaler, grove poriën verminderen en de huid wordt frisser.

Dat vitamine A oftewel retinol een krachtige vitamine is voor een langdurig jeugdige, elastische en gave huid is al decennia bekend. Maar wist je ook dat deze vitamine echter slecht tegen licht en zuurstof kan en zelfs huidirritaties kan veroorzaken? De gebruikelijke vormen van vitamine A zijn in vet oplosbaar, hetgeen een inwerking in de diepere huidlagen niet eenvoudig maakt en waardoor de werking minimaal is.

Asolution Serum

Asolution Serum bevat onder andere retinoïden, oftewel esters van volledig omgezet retinolzuur middels het geavanceerde ingrediënt Granactive Retinoid. Dit is een werkstof dat in combinatie met de juiste actives net zo effectief werkt als retinolzuur. Echter is de kans op huidirritaties vele malen minder. Het bestrijdt fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elasticiteit van de huid en zorgt voor een stevige huid met een verfijnde textuur. De helderheid van de huid wordt tevens verbeterd, voor een gezonde en stralende teint. Pigmentvlekjes, huidverkleuringen en andere imperfecties worden beduidend minder zichtbaar wat zich resulteert in een egalere huid. De toegevoegde antioxidanten zorgen voor een langdurige bescherming van de huid tegen onder andere UV-straling. De weerstand van de huid wordt hierdoor verbeterd, de algehele huidstructuur krijgt een boost en de natuurlijke huidbarrière wordt versterkt.

 

Nu tijdelijk bij aanschaf van de A solution krijgt u er een Brilliant touch creme 10 ml Gratis bij  (zolang de voorraad strekt)

 

hannah-wit
beauty-angel-wit
juliette-armand