Het is een proces waaraan we niet ontkomen. Vanaf onze 25ste levensjaar start onze huidveroudering ,gelukkig dan nog niet zichtbaar. Echt zichtbaar begint dit meestal  rondom je 40ste levensjaar.

. Vanaf dat moment word de aanmaak van collageen/elastine en hyaluronzuur steeds minder  in de huid af en dit zorgt eerst voor hele fijne lijntjes en later voor rimpels. Hoe snel jouw huid verouderd, is deels genetisch bepaald, maar externe factoren zoals leefwijze , stress , ziektes, gebruik medicijnen en UV-straling spelen zeker een negatieve rol.

Wat te doen?

Huidveroudering is niet te stoppen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat het zo mooi mogelijk gebeurt. Gebruik daarom op jonge leeftijd al een hoge beschermingsfactor. Ook wanneer de zon niet schijnt, kan UV-straling jouw huid aantasten. En maar liefst 90% (!) van de huidveroudering wordt veroorzaakt door UV-straling. Overigens zit tegenwoordig in veel dagcrèmes al een beschermingsfactor zodat het niet nodig is om een extra laag aan te brengen.

Wat kun je zelf doen?
  • Stop met roken
  • Probeer stress te voorkomen
  • Zorg voor voldoende nachtrust
  • Drink minimaal 2 liter water per dag
  • Verzorg jouw huid met een product op maat
Wat kan ik voor jou huid betekenen?

 

Bij Beau Visage kun je terecht voor een groot en  bijzonder gevarieerd aanbod in behandelingen tegen huidveroudering, zoals bijvoorbeeld een bindweefselbehandeling, rimpelreductie litteken therapie, diverse soorten peelingen, carboxytherapie

Voor meer informatie over de behandelingen neem eens een kijkje bij onze behandelingen.

Advies: : Plan een huidanalyse in en krijg een geheel vrijblijvend en persoonlijk advies. Zo kom je meer te weten over de producten en behandelingen die het best aansluiten op jouw huidwensen!