Turtle Pin

TurtlePin® is een direct in de huid stimulerend/injecterend apparaat en bestaat uit 19 nano-hypodermische naalden. De naalden zorgen ervoor dat de verbeterde doorlaatbaarheid van de huid (oppervlakkig niveau) op een pijnvrije manier.  De 19 naalden creëren fysiek paden door het stratum corneum (bovenste laag opperhuid) in de huid. De fibroblastcellen (de werkpaarden van de huid) worden gestimuleerd, het huidmetabolisme wordt verbeterd via activering van krachtige werkstoffen die in het serum zitten.

 

Wat voor serum wordt er bij de turtle pin behandeling gebruikt?

Bij de turtle pin behandeling wordt er gebruik gemaakt van Peptidyal 115 serum. Peptidyal 115 is een steriel cosmetisch product dat extreem goed is voor hydratatie en de bio-restructurering van de huid, die uitgedroogd en beschadigd is door veroudering en door blootstelling aan zonlicht. Het is geschikt voor de verjonging van de huid, de behandeling van striae en als aanvulling op intradermale fillers. Het maakt deel uit van het protocol van esthetische herstellende en regeneratieve geneeskunde. Hyaluronzuur, aminozuren en vitamines in Peptidyal 115 hydrateren en voeden de cellen van het huidweefsel, reactiveren biologisch herstel en weefsel regeneratieve processen.

De turtlepin behandeling kan als losse behandeling worden uitgevoerd of i.c.m. een andere behandeling, maar de mooiste resultaten krijg je in kuurverband. Een kuur bestaat uit 4-6 behandelingen, afhankelijk van de behandel indicatie. Tussen de behandelingen zit een interval van 2-3 weken. Om het resultaat van de behandeling zo lang mogelijk te behouden adviseer ik om goede reinigings- en verzorgingsproducten voor thuis te gebruiken.