rrt1

Een nog intensievere massage methode is de Rimpel Reductie LittekenTherapie.

Met deze massage pak ik de rimpelvorming en volumeverlies nog intensiever aan dan met de bindweefselmassage.

LITTEKEN / RIMPEL REDUCTIE THERAPIE.

Als gevolg van een ongeluk of operatie, na brandwonden, ontstekingen, kleine wondjes, acne of continue krabben aan de huid kunnen littekens ontstaan. Ook rimpels zijn als het ware littekens van de tijd. Littekens en rimpels hebben gemeen dat het natuurlijke volume van de huid ter plaatse is veranderd. De gepatenteerde hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie werd ontwikkeld met als doel het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats. Déze behandeling mag alleen door een hannah huidcoach worden uitgevoerd.

WAT ZIJN DE RESULTATEN?

Bij littekens is het onderliggende bindweefsel verkleefd en qua volume verplaatst. Door de diep werkende hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie toe te passen, wordt het huidvolume verplaatst naar die locaties, waar het oorspronkelijk vandaan kwam. Een verkleefd litteken wordt hierdoor van de onderhuid losgemaakt. Op deze manier worden de littekens aanzienlijk minder zichtbaar. Dit effect is wetenschappelijk bewezen en toont aan dat er een huidverbetering van maar liefst 35 tot zelfs 80% kan plaatsvinden!

 

Neem uw huid mee naar de next level!  Spectaculaire resultaten zijn te verwachten in elasticiteit, volume en het opheffen van blokkades in de betrokken gebieden, de krachtige massage diep in het weefsel kunnen zelfs wetenschappelijk bewezen littekens doen verminderen.

 

hannah-wit
beauty-angel-wit
juliette-armand
anbos
lookgoodfeelbetter-wit-3