apo

Een intensieve peeling welke breed inzetbaar is bij huidverbetering!

Binnen 10 dagen een mooie gezonde en stralende huid, dat kan met de  Apocalypsis Therapy Exfoliating. Het is een combinatie peeling, een kruidenpeeling op basis van zoetwatersponzen met fruitzuren welke zorg draagt voor een nog diepere werking waarbij we het zelfherstellend vermogen van uw huid gaan aanspreken en uw huid gaan aanzetten tot celvernieuwing. De peeling is speciaal ontwikkeld om rimpels, littekens (acné ), huid verkleuringen en pigmentvlekken te verminderen.

Resultaat: een mooie gezonde en frisse huid. Met een goede medium deep peeling kun je de huid mooier maken, verdunnen, activeren en herstellen.De Apocalypsis Therapy Exfoliating kunt u niet vergelijken met een eenvoudige scrub behandeling maar zet een proces van 10 dagen in uw huid op gang.

De doorbloeding van uw huid wordt gestimuleerd en de huid wordt geprikkeld om nieuwe cellen aan te maken. Dit alles heeft tijd nodig en gaat gepaard met een droge, trekkerige en wat rodere huid met velletjes en schilvers.

Na vijf dagen komt u terug voor een herstelbehandeling om het genezingsproces nog sneller en beter te laten verlopen. Bij deze intensieve behandeling gebruikt u thuis de verzorgingsproducten behorende bij de Apocalypsis Therapy Exfoliating

Plan deze behandeling niet vlak voor een leuk feestje maar wel twee weken daarvoor zodat je huid na 10 dagen weer straalt!

( inclusief nabehandeling, exclusief bijbehorende producten voor thuis.)

Prijs: € 187,50

hannah-wit
beauty-angel-wit
juliette-armand
anbos
lookgoodfeelbetter-wit-3